Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Lexikon chemického složení vína

Michlovský Miloš

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
262
Místo vydání
Rakvice
Rok vydání
2014
Formát
A5
ISBN
978-80-905319-2-5
EAN
9788090531925
Víno je složitá směs, z které již v roce 1975 bylo izolováno a pojmenováno 235 složek. Od té doby se podařilo díky novým analytickým metodám, jako jsou HPLC chromatografie, plynová chromatografie s kapilární kolonou spojenou s hmotnostní spektografií identifikovat a kvanifikovat mnoho dalších sloučenin a od roku 1985 byl překročen vrcholek 500 zjištěných složek. Po dvaceti letech se už tyto sloučeniny vyskytující se ve víně ani nepočítají, ale určitě je jich více jak tisíc.
Lexikon chemického složení vína

Ostatní s tímto titulem kupují:

Všechno o vejci

Všechno o vejci

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu