Zařazeno v kategoriích: EKONOMICKÁ LITERATURA, Finance a podnikání

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, svazek první - Gastronomické služby

Burešová Pavla, Zimáková Blanka, Čertík Miroslav, Hán Jan

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
156
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2014
Formát
A5
ISBN
978-80-7478-498-9
EAN
9788074784989
Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality. Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, svazek první - Gastronomické služby

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu