Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat potěšení a vychutnávat si pestrou, chutnou a na živiny bohatou stravu, která přispěje k dosažení požadovaných cílů cvičení či tréninku. Tato kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti stravování a sportovní výživy. Pokud chcete posunout svou výkonnost a zdraví na vyšší úroveň, může vám významně pomoci ve vašem snažení. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se glykemického indexu, aminokyselin, energetických a sportovních nápojů, svalových křečí, organických potravin, nedostatku sodíku, regeneračních potravin, ale také tipy, jak tyto informace prakticky začlenit do sportovní i běžné výživy a tréninkového programu. Mějte na paměti, že výživa je nedílnou součástí tréninku! Toto nové, přepracované vydání je doplněno 71 recepty, které obohatí váš sportovní jídelníček.