Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
495
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2012
Formát
A5
ISBN
978-80-7418-086-6
EAN
9788074180866
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu