Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Evoluce českého jídla

Christian Szabo

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
232
Rok vydání
2024
Formát
15x23 cm
ISBN
978-80-257-4443-7
EAN
9788025744437
iž před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
Evoluce českého jídla

378 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu