Zařazeno v kategoriích: PŘÍRODNÍ VĚDY, NAUČNÁ LITERATURA

Umění fermentace I.. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, …

Katz Ellix Sandor

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
360
Rok vydání
2021
Formát
167×240
ISBN
978-80-271-0316-4
EAN
9788027103164
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
Umění fermentace I.. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, …

499 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu