Zařazeno v kategoriích: PŘÍRODNÍ VĚDY, NAUČNÁ LITERATURA

Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci

Dreyer Eva Maria

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2008
ISBN
9788086891774
EAN
9788086891774
Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90 všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.
Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci

289 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu