Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Frič Václav

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2015
ISBN
9788087575390
EAN
9788087575390
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

369 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Gastrosexuál

Gastrosexuál

Retrokuchařka

Retrokuchařka

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu