Domácí pečení chleba – pro spoustu lidí zpočátku něco naprosto nepředstavitelného. V momentě, kdy si však upečete svůj první chleba s použitím vlastnoručně vedeného tradičního kvásku, tak jste zvítězili.
Velmi jednoduchá příprava kvásku, kterou zvládne každý
V této knížce předkládá Dagmar Lužná svoje zkušenosti s kváskem, které získala nejen doma ve své kuchyni, ale především na kurzech a akcích, na kterých vařila a pekla. Naučí vás nejen, jak kvásek založit a jak se o něj dále starat, a to velmi jednoduchým způsobem, který zvládne opravdu každý, ale na téměř 50 receptech vám i ukáže, kde všude se dá kvásek využít.
Používání kvásku je naprosto přirozená věc
Recepty v knize Kouzlo kvásku vás přesvědčí, že používat kvásek je naprosto přirozená věc. Pečení houstiček, koláčů či pizzy, se vám po prostudování této knížky stane běžnou praxí. Porozumíte procesům, při kterých vznikají takové dobroty jako Nány, Vafle či Makovec a po upečení svého prvního chleba už nebudete chtít jinak. Zkrátka kvásek se stane novým a platným členem vaší rodiny.
Pusťte se do přípravy
Neváhejte a připravte si kvalitní, přirozené, zdravé a vitální pečivo doma.