Gastronomie - vybrané kapitoly

Fišera Miroslav a kolektiv

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
285
Místo vydání
Český Těšín
Rok vydání
2016
ISBN
978-80-8638-078-0
EAN
9788086380780

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

Gastronomie - vybrané kapitoly

440 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Balení potravin

Balení potravin

Větrání

Větrání

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu