Vzorkování III - potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání

Koplík Richard, Poláková Šárka, Šrámek Ivo, Šviráková Eva a kolektiv

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
312
Místo vydání
Český Těšín
Rok vydání
2016
Formát
17x24 cm
ISBN
978-80-8638-080-3
EAN
9788086380803
Vzorkováním všechno začíná a pokud se neudělá správně, další postup (úprava vzorku, analýza, interpretace výsledků) ztrácí smysl. I proto jsme se rozhodli vytvořit ucelený komplet knih o vzorkování. První kniha Vzorkování I – obecné zásady vyšla v roce 2010. Obsahuje vše obecné o vzorkování a také popisy a vyobrazení nejběžnějších strojů a nástrojů pro odběr a úpravu vzorků. Obecné zásady se tolik nemění, takže kniha je stále aktuální. V dalších knihách se budeme na ni odkazovat a tyto základní informace již nebudeme opakovat. Vzorkování II životní prostředí. Kniha, která má postihnout tematiku v celé šíři: ovzduší, voda, půda, odpady, a zabývá se také odběry při haváriích, odběry pro mikrobiologické rozbory a pro stanovení radioaktivních látek. Kniha Vzorkování IV – průmysl je připravovaná k vydání v roce 2017. Kniha Vzorkování III zahrnuje vzorkování všeho, co má vliv na lidské zdraví mimo životní prostředí: potraviny, zemědělská produkce, předměty běžného užívání a další. V každé kapitole je popsáno, co vzorkujeme, proč, na základě jakých předpisů a kdo je za to zodpovědný, jakým způsobem a jakými nástroji vzorek odebíráme. Je zde uváděno také celkové hodnocení daného tématu, problémy, rozpory mezi normami a praxí a podobně. Předkládaná kniha tvoří s ostatními nedílný celek. Proto doporučujeme čtenářům pořídit si také knihu Vzorkování I – obecné zásady. Finančně nejvýhodněji vyjde pořízení celého kompletu 4 knih, který také obdrží všichni účastníci našich kurzů vzorkování.
Vzorkování III - potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání

462 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Balení potravin

Balení potravin

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu