Zařazeno v kategoriích: LÉKAŘSKÁ LITERATURA

Jídlem proti rakovině - Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Shawova Clare

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
256
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2015
Formát
21x25 cm
ISBN
978-80-204-3664-1
EAN
9788020436641
Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti ji vnímat, těžkosti s polykáním. Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout užitečné rady. Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka předního londýnského onkologického centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na vzdělávání a výzkum.
Jídlem proti rakovině - Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu